Tjänster

Jag ingår i PIL-mottagningen som är en sammanslutning av yrkesutövande utbildade genom Paleo Institute. Vi arbetar med så väl förebyggande vård samt hälsooptimering, med det funktionsmedicinska synsättet som grund läs gärna mer här

Jag erbjuder både kost- & hälsocoaching samt healing. Då stress och trötthet är vanligt förekommande i dagens samhälle ser jag healingen som ett fantastiskt verktyg för att må bättre och få en positiv syn på livet. Jag erbjuder kost- & hälsocoaching och healing separat, men det går givetvis att kombinera de två.

Jag har sedan september 2019 förmånen att samarbeta med Gaia Life och kan nu erbjuda healing i deras lokaler utanför Fjärås på onsdagar.

 Kost- & hälsocoaching

Kost- & hälsocoahing tremånadersprogram

Detta är för dig som vill skapa en hållbara förändring i ditt liv med fokus på att förändra/optimera din hälsa och må bättre. Första mötet är på 120 minuter där vi tittar närmare på din hälsa och hur din livsstil ser ut idag samt vilka förändringar du vill göra. Vi lägger upp en individanpassad plan för dig och under de kommande tre månaderna följer vi upp din förändring genom två längre samtal på ca 45 minuter.

Tidsåtgång: 120 min + 45 min + 45 min

Investering: 4 800kr

Boka här eller kontakta mig på maria@ettstegitaget.nu

Introduktionssamtal 

Har du funderingar kring om jag är rätt kost- och hälsocoach för dig? Boka in ett telefonmöte med mig där vi kan samtala kring vad du vill ha hjälp med och där du får en känsla för vem jag är som person.

Tid: 20 minuter

Kostnad: gratis

Boka här eller kontakta mig på maria@ettstegitaget.nu


 Healing


Shamansk healing eller reiki healing

Shamansk healing är en kraftfull healingmetod där samtal kombineras med healing. Detta är behandlingen för dig som vill komma lite djupare och är redo att titta på och ifrågasätta dina egna föreställningar, attityder och frigöra tung energi och negativa mönster. Shamansk healing är en process och jag rekommenderar tre behandlingar i nära följd. 

Tidsåtgång ca 60 minuter

Investering: 990 kr

Från och med september 2019 erbjuder jag healing på Gaia Life utanför Fjärås!

För bokning maila: maria@ettstegitaget.nu eller info@gaialife.se eller ring 0300-430496

 

 

© Copyright Ett steg i taget - vägen till bättre hälsa